В рамках тижня громадського здоров’я, задля покращення харчових звичок співробітників та членів їхніх сімей, за ініціативи адміністрації Центру та профспілкової організації й за запитами співробітників організована лекція щодо здорового харчування.
Лікар відділу епідеміологічного нагляду та профілактики неінфекційних захворювань ДУ «Київський міський ЦКПХ», к.мед.н. Отто Стойка провів лекцію «Від лану до столу. Основи сучасної дієтології» для працівників центру. Протягом заходу були обговорені наступні питання:
• Основні рекомендовані моделі харчування.
• Складові середземноморської дієти.
• Дієти довгожителів планети.
• Які навички нам необхідні щодо здорового харчування.
• Як привчати себе та родину до здорового харчування.
• Яких продуктів треба уникати.
• Самодіагностика якості здорового харчування.